Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Bliv leder – vi har også plads til dig!

I Bolund Gruppe er der altid plads til en leder mere. Der er plads til dig, uanset om du allerede er spejder, har været spejder engang eller bare har lyst til at arbejde frivilligt med børn. Du skal selvfølgelig kunne se dig selv i spejderbevægelsen og arbejde efter KFUM-Spejdernes formål, men der er uendeligt mange måder at gøre dét på. I Bolund Gruppe hjælper vi hinanden, så godt vi kan. Vi har et princip om, at enhver bidrager med dét, hun eller han kan på det givne tidspunkt, og vi er gode til at dække ind for og supplere hinanden.

Er du på bar bund med spejderarbejdet, tilbyder vi dig gratis lederkurser, men spejderarbejdet bygger også på “learning by doing” – og det gælder også for voksne ledere, så prøv det og bliv bidt af friluftslivet, glade børn, sjove udfordringer og alt det andet, som gør spejderlivet så fantastisk.

Hvis du gerne vil høre mere, så kontakt gruppeleder Henrik Junge Mortensen på telefon 46 76 72 33, mobil 23 86 72 33 eller mail henrik@spejdernet.dk, eller kig forbi spejderhytterne på Lindebjergstien 25 en mandag aften. Vi glæder os til at byde dig velkommen.