Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Praktisk

 

Forsikring

KFUM spejderne har en ulykkes- og ansvarsforsikring, som dog først gælder fra indmeldelsen har fundet sted. Medbragt udstyr er ikke dækket og er derfor på eget ansvar. Det gælder både udrustning til weekend- og lejr ture og personligt udstyr som f.eks. mobiltelefon.

Betaling

Kontingentet er 200 kr./kvartal. Kontingentet fastsættes på gruppens generalforsamling for et år ad gangen. Kontingentet dækker som minimum de ugentlige møder, mærker og årsstjerner. Derudover opkræves betaling for weekendture og sommerlejr til dækning af de faktiske omkostninger. Betalinger, som ikke følger af en egentlig opkrævning, kan også foretages via bankoverførsel til konto nr. 2280 6889 448 235(Nordea). Husk at angive årsagen til indbetalingen og spejdernes navn som besked til modtageren.

Man er kontingentpligtig indtil der er udfyldt en skriftlig udmeldelse, der er afleveret til en leder eller til kassereren.

Nødvendigt udstyr

En god sovepose og et liggeunderlag er nødvendigt til de fleste ture.

En uniform ser vi gerne at dem, som vil blive ved som spejdere, anskaffer. Køb evt. en brugt; det er et slidstærkt stykke tøj, så den klarer nemt at blive brugt af flere efter hinanden. Uniformen er praktisk og beskytter spejdernes andet tøj.

En god dolk bliver nødvendig når barnet har fået et knivbevis. Det sker som ulveunge, og dolken vil være omfattet af våbenloven. Derfor må den kun bæres sammen med uniformen, og kun under eller på vej til eller fra et spejderarrangement. Før knivbeviset er taget må børnene ikke medbringe nogen form for kniv, foldekniv eller dolk til hverken møder eller lejrture.

Tøj til al slags vejr. Vi er næsten altid ude, og vores aktiviteter kræver godt slidstærkt tøj, som tåler sol, vind, kulde og regn.

Uniform

Det er en del af vores visuelle profil, og vi forventer derfor, at den er i passende stand når den bæres. Vi forventer at alle, der har en uniform, har den på ved møder og på lejrture, samt ved andre spejderaktiviteter. Udover at den er praktisk og velegnet til udendørsaktiviteter, styrker uniformen spejdernes fællesskabsfølelse.

Sikkerhed

Vi tilstræber i gruppen, at der altid er 2 voksne til stede ved møder. For at kunne overholde dette bliver vi af og til nødt til at opfordre forældrene til også at tage en tørn. Dette er af hensyn til sikkerhed, bl.a. fordi mange spejderaktiviteter indebærer fysiske udfordringer, som naturligvis skal foregå under betryggende forhold.

Der kræves børneattest af alle spejdere og ledere over 15 år (inkl. medhjælpende forældre). Se endvidere vores samværsregler.