Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Sankthans hos spejderne d. 23/6 2023 kl. 18 – båltænding kl. 19:30

21. juni 2023 · Alle enheder, Bæver, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Igen i år fejrer vi sankthans i samarbejde med Ågerup og Omegns Landsbyråd. Det foregår ved spejderhytterne og alle er velkomne. Pladsen og madboden åbnet kl. 18, så tag skovturstæppet med og nyd en hyggelig aften hos spejderne. Vi sælger veggieburgers, flæskestegssandwich, slush ice, popcorn, kage og diverse drikkevarer til rimelige priser, ligesom I selvfølgelig for en femmer kan købe dej og låne en pind til at lave snobrød over vores lille hyggebål. Af sikkerhedshensyn bliver det store bål ikke kæmpestort i år – vi må jo rette os efter naturen.

sankthansbål ved spejderhytterne

Klokken 19:30 tænder vi bålet. I år holdes båltalen af kunstmaler, salgsmentor, foredragsholder og forfatter Poul Erik Bermann. Indtil da skal spejdernes hjemmebyggede karrusel nok give alle børn et sus i maven…

Vi glæder os til at se jer.