Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Aflyst: Julebanko for alle i Ågerup Sognegård mandag d. 13/12 2021 kl. 18-20

14. november 2021 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vi har grundet coronasituationen desværre valgt at udsætte bankospillet til bedre tider, da vi ikke mener, at det vil være ansvarligt at blande familier indendørs, når skolerne samtidig gør sig umage for at undgå at blande børn fra forskellige klasser. Spejderne bedes i stedet møde ved spejderhytterne til sædvanlig mødetid, hvor vi holder juleafslutning med bål og æbleskiver. Det skal nok blive superhyggeligt.

Vi ønsker alle spejdere og forældre en rigtig glædelig jul.

I år vover vi at genoptage traditionen med fælles julebanko i sognegården for alle spejdere og deres familie og venner. Vi håber, at I kommer og hygger jer sammen med os. Se invitationen og tilmeld jer her – senest fredag d. 10/12 af hensyn til indkøbene.