Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Sankthansaften (den 23. juni) – båltale og -tænding kl. 19:30

22. juni 2021 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

(Bemærk: Over 15-årige har kun adgang mod forevisning af et gyldigt coronapas)

I år genoptager vi traditionen med at fejre sankthans i samarbejde med Ågerup og Omegns Landsbyråd. Det foregår ved spejderhytterne og alle er velkomne. Vi tænder op under grillen så den er klar kl. 18, så tag skovturstæppet og madkurven med og nyd en hyggelig aften hos spejderne. I må gerne bruge grillen/madbålet til at lave jeres egen mad, ligesom I selvfølgelig kan få dej og låne en pind til at lave snobrød. For at minimere smittefaren har vi i år ingen madbod, men kun salg af et begrænset udvalg af kølige drikkevarer.

sankthansbål ved spejderhytterne

Pladsen åbner kl. 18. Benyt venligst kun indgangen ved parkeringspladsen, da vi er nødt til at kende antallet af gæster (igen af coronahensyn). Klokken 19:30 får vi besøg af Thomas Thingstrup, som er naturfagskoordinator på Lindebjergskolen og vil holde årets båltale. Vi gætter på, at den kommer til at handle om natur 😉 Straks derefter tænder vi bålet.

Vi glæder os til at se jer.