Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Forældre: Giv en hånd med i/omkring hytterne

21. oktober 2018 · Alle enheder, Bæver, Familiespejder, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vore hytter trænger til en kærlig hånd. Der bliver sat et par projekter i gang her i efteråret, idet vi har fået kommunalt tilskud til udskiftning af elvarmesystemet med varmepumper og renovering af køkken.

Tirsdag d. 30/10 kl. 20 er der startmøde for køkkenrenoveringssjakket i Trophytten, hvor alle, der kunne tænke sig at hjælpe til med dén opgave er mere end velkomne.

Er køkkenopsætning ikke lige din spidskompetence, har vi også behov for anden hjælp omkring hytterne her i efteråret. Området helt inde omkring hytterne skal ryddes for småtræer og lignende, og der er også lidt træværk, der trænger til udskiftning eller maling. Det er ikke sikkert, at vi når det hele inden vinter, men vi vil gerne i gang, så hvis du kan afse lidt tid, så sig det til en af lederne.

Ledernes største drøm er, at nogen vil påtage sig opgaven med at holde øje med hytternes stand. Vil du gerne på den måde bidrage til, at dine børn har et godt sted at søge ly til spejder? Måske er du vores nye “hyttefar” eller “hyttemor”? Opgaven kunne måske også deles af et mindre udvalg? Tænk lidt over det og tal gerne med vores formand Ólöf (50 72 14 74) eller med vores gruppeleder Henrik (46 76 72 33/23 86 72 33/henrik@spejdernet.dk) om det.