Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Thors Natøvelse – tilmelding senest lørdag d. 1. september + køkkentur til IKEA Tåstrup søndag d. 2/9 kl. 13:30

30. august 2018 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Så fik jeg endelig lavet en invitation til Thors Natøvelse, som afholdes fredag d. 26/10 kl. 19-24. Se mere og tilmeld dig her:

https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/872/register

Bemærk venligst, at tilmeldingsfristen er på lørdag d. 1. september kl. 16. Tilmeldingen er ikke bindende før d. 1. oktober, så meld dig til, hvis du regner med at kunne deltage. Giv venligst også besked til Henrik (henrik@spejdernet.dk eller SMS 23 86 72 33), hvis du ikke regner med at deltage. Så slipper jeg for at skulle ringe rundt og høre, om alle har modtaget beskeden.

På søndag tager vi i IKEA Taastrup og ser på køkkenelementer, så vi kan begynde at regne på, hvad vores ønsker til køkken i spejderhytten mon vil koste at opfylde. Mød op ved indgangen kl. 13:30, hvis du vil være med.

Med spejderhilsen

Troplederne