Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Klar til start efter sommerferien!

7. august 2018 · Alle enheder, Bæver, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

bålplads

Efter en sommerlejr helt uden bål og en varm og solrig sommerferie, som endnu ikke er helt forbi, er vi snart klar til at gå i gang med et nyt spejderår. Vi håber, at alle spejdere og deres familier har haft en forrygende god sommer. Alle andre enheder end familiespejderne har første møde mandag den 13. august fra kl. 18, hvor også nye spejdere selvfølgelig er velkomne.

På første møde skal troppen gøre klar til sportsfesten i Ågerup, hvor vi deltager lørdag d. 18/8 kl. 9-17 med bl.a. karrusel og karameltelt. Efter det nylige regnvejr (14/8) kan vi igen i år også byde gæster (og os selv) på snobrød og pølser over bål.

Vi har ikke lagt planen for troppens møder i efteråret endnu, men agter at gøre det d. 12/8. Planen udkommer her snarest derefter.

raftebowling