Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Velkommen til Sankthansaften lørdag d. 23/6 2018 kl. 18 (store spejdere fra kl. 13)

11. juni 2018 · Alle enheder, Bæver, Familiespejder, Junior, Rovere, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

sankthansbål ved spejderhytterne

Igen i år inviterer spejderne i Bolund Gruppe alle interesserede til sankthansaften. Maden laves i år på vores kæmpewok over det lille bål og kan købes fra kl. 18. Der kan også købes øl/vand, kaffe og kage m.m.

Vi tænder det store bål kl. 19:30

(med forbehold for evt. afbrændingsforbud). Inden da er der fri leg i spejdernes hjemmebyggede tivoli.

Tilføjelse (20/6): Det ser ud til, at heksene i år har rottet sig sammen med vejrguderne og sikret sig mod afbrænding. Det betyder efter al sandsynlighed, at der hverken bliver små eller store bål, men det behøver jo ikke afholde os fra at lave noget god mad og nyde den udendørs i den lyse sommeraften. Nærmest tvært imod! Dermed gennemføres arrangementet – blot uden bål. Tropspejdere, rovere og ledere går i gang kl. 13 med at bygge tivoli og lave mad.