Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Spejderne starter 2018 med nytårsparaden søndag d. 7/1 kl. 9:45-13:00

1. januar 2018 · Alle enheder, Bæver, Junior, Rovere, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vi håber, at alle spejdere og spejderforældre har haft en god jul. Søndag den 7. januar går spejdersæsonen i gang igen med den store Nytårsparade for alle spejdere i Bolund Gruppe. Vi mødes foran Ågerup Kirke kl. 9:45. Efter gudstjenesten (hvor forældre selvfølgelig også er velkomne), går spejderne i faneoptog til spejderhytterne (husk varmt tøj!), hvor der er frokost efterfulgt af overrækkelse af årsstjerner og kåring af årets spejder i hver aldersgruppe.

Spejderne kan afhentes i hytten kl. 13.

Første almindelige spejdermøde er mandag d. 8. januar til sædvanlig tid.

Rigtig godt nytår til alle!

Med spejderhilsen

Lederne