Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tropmødet d. 24/4: Bemærk stedet!

23. april 2017 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Det er i dag, søndag, Sct. Georgsdag, dagen hvor spejdere verden over traditionelt aflægger spejderløftet. Det gør vi også i troppen (dvs. juniorspejdere, storspejdere og seniorspejdere) mandag d. 24/4, hvor vi tager til gruppens “navnested”, Bolund. Vi mødes derfor på rastepladsen ved Bolund på Frederiksborgvej kl. 18 og går derfra ud til Bolund. Sidst på mødet vandrer vi videre til Risø, hvor spejderne kan hentes til sædvanlig tid. De, der måtte have behov for transport fra og til hytterne, må kontakte Henrik telefonisk (46 76 72 33 eller mobil 23 86 72 33) senest mandag kl. 17, så finder vi en løsning.

Vejrudsigten ser lidt våd og blæsende ud, så tag tøj og ikke mindst fodtøj på efter forholdene.

Med spejderhilsen

Lederne