Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Julens og nytårets arrangementer

18. november 2023 · Alle enheder, Bæver, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vi nærmer os den travle juletid. I får derfor her et overblik over de særlige aktiviteter i Bolund Gruppe i denne tid:

17. november – 17. december: Salgsperiode for det lokale kunstværk.

Søndag d. 3. december kl. 9:45– ca. 11:15: Adventsgudstjeneste i Ågerup Kirke. Spejderne møder op i uniform, og vi har fanen med, men alle er selvfølgelig velkomne til at deltage og høre Oh Happy Day-koret.

Mandag d. 11. december kl. 17:30-19:30: Spejdernes årlige julebanko i Ågerup Sognegård. Alle er velkomne. Tilmelding senest fredag d. 8. december.

Mandag d. 18. december holder vi juleferie. Der er ikke spejdermøder.

Søndag d. 7. januar kl. 9:45-13:00: Nytårsparade for spejderne. Alle spejdere forventes at møde op, så meld afbud, hvis det ikke kan lade sig gøre. Vi mødes ved Ågerup Kirke og slutter af i hytterne med frokost og uddeling af årsstjerner til uniformen og trofæer for årets spejder i de forskellige aldersgrupper.

Søndag d. 7. januar kl. 9:45-ca. 14: Juletræsindsamling for forældrene. Svar udbedes senest torsdag d. 23. november 2023.

Årets første mandagsmøde er mandag d. 8. januar. Husk også kryds i kalenderen i weekenden d. 27.-28. januar, hvor vi tager på en historisk vinterlejr med hele gruppen. Vi skal nemlig genoplive “Mordet i Finderup Lade” – men vi overnatter i en hytte, ikke i en lade 😉 Flere oplysninger følger senere, så følg altid med her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer til de forskellige arrangementer her i Bolund Gruppe.