Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Indbydelse til sommerlejr 2024 for juniorer, storspejdere og seniorspejdere

29. februar 2024 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Hele gruppen tager i første uge af skolernes sommerferie i år på sommerlejr på Arresøcentret ved Frederiksværk. For troppen foregår det fra lørdag d. 29. juni til lørdag d. 6. juli. Vi sover, spiser og tager på aktiviteter med vores egen gruppe, men vi får også mulighed for at møde spejdere andre steder fra, for der er tilmeldt ca. 200 spejdere til lejren.

Du skal også med, så læs indbydelsen her og meld dig til inden d. 1. april! Det bliver superhyggeligt og sjovt. (Hvis du virkelig ikke skal med, eller ikke kan bestemme dig, vil vi også gerne høre fra dig…)

P.S.: Vi har før været på sommerlejr på Arresøcentret. Du kan f.eks. se billeder derfra her.