Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Lokale kunstnere vil støtte spejderne

10. oktober 2023 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

De to lokale kunstnere Kate Piil, der har Galleri ArtRoom på Birkelundsvej 14, 2640 Hedehusene, og Poul Erik Bermann, som blandt andet var årets båltaler ved vores sankthansarrangement i år, har sat sig som mål at støtte Bolund Gruppe. Det skal foregå i perioden op til et arrangement i Galleri ArtRoom søndag d. 17. december.

Kunstnerne vil male et kunstværk og få trykt 50 reproduktioner af det. Trykkene kommer til at koste 400 kr. stykket, og indtægterne fra salget vil blive delt imellem os og Indkøbsbussen Ågerup.

Vi er i gruppen meget glade for dette initiativ og håber, at vi på denne måde bl.a. endelig vil kunne anskaffe os nogle patruljekasser, som spejderne faktisk kan løfte selv. Ikke mindst håber vi derfor, at I vil sprede budskabet, hvis I kender nogen, der kunne tænke sig et flot kunstværk fra de to kunstneres hånd – eller kunne tænke sig at støtte spejderne.

Der kommer selvfølgelig flere oplysninger, når kunstværket er klar til salg.