Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Spejdere i bybilledet

2. september 2023 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Her efter sommerferien har vi været synlige i Ågerup et par gange til et par hyggelige sensommerarrangementer. Lørdag den 19. august diskede vi op med pølser og snobrød ved den årlige sportsfest. Der blev ivrigt fundet karameller i halmen i et af vores nye telte doneret af Ågerup Brugsforening, og vi imponerede ved på en god times tid at bygge vores efterhånden velkendte forlystelse: Karrusellen. Der blev hvinet og hylet af grin – for den er lidt vild!

Lørdag den 2. september var Ågerup Biblioteks terrasse omdannet til “grøn familiedag.” Mange børn og voksne slog et slag forbi og fik en portion af vores lækre, vegetariske røde linsesuppe, som vi selvfølgelig havde tilberedt over bål på stedet. Som I kan se på billedet, var det rigtig hyggeligt.