Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

En hyggelig og velbesøgt sankthansaften

2. juli 2023 · Alle enheder, Bæver, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Det blev en hyggelig sankthansaften med fantastisk vejr på spejdergrunden. Vi slap heldigvis for afbrændingsforbud, men fandt det alligevel forsvarligst kun at have et mindre sankthansbål af solide løvtræsstykker, som ikke lige flyver ud og sætter ild til andet. Spejderne stod brandvagt med vandspande, brandsprøjtebatterier og haveslangen, så der var styr på sikkerheden. Der var over 200 deltagere, da bålet efter Poul Erik Bermanns båltale blev tændt, og vi sammen sang Midsommervisen og Midsommersangen.

Forinden var der blevet spist masser af flæskestegssandwich og vegetarburgere, popcorn, shush ice og kage og drukket øl, vand, te og kaffe fra vores fine madbod. Senere kom der også lidt gang i snobrødsbagningen.

Der var fuld gang i tropspejdernes karrusel. Stor tak til Edgar for at bestyre den en stor del af aftenen! En kæmpe tak skal også gå til Eliza og Christina for at bestyre og købe ind til madboden, til alle de frivillige hjælpere i aftenens løb, til kagebagere og flæskestegsstegere, til landsbyrådet for snobrødsdej, annoncering og båltaleraftale, til Poul Erik for talen, til Nicolaj for den ekstra store indsats med klargøring og maskineri og til alle de andre frivillige, som en nødvendige for at få sådan et arrangement stablet på benene. Det var tydeligt, at alle deltagere havde en hyggelig aften.