Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Advent, jul og nytår i Bolund Gruppe – vigtige datoer

20. november 2022 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

I år tror vi på det! Vi kan gennemføre spejdertraditionerne omkring jul og nytår, så check, at de alle fire er kommet i kalenderen, så vi kan mødes alle sammen:

Søndag d. 27. november fejrer vi 1. søndag i advent ved at deltage i musikgudstjenesten i Hvedstrup Kirke. Vi mødes uden for kirken kl. 9:45 og forventer at være færdige kl. 11.

Mandag d. 12. december afholder vi det traditionsrige julebanko i Ågerup Sognegård. Det er spejdernes juleafslutning, hvor familie og venner også er inviteret med til en hyggelig aften med spil og godter. Læs mere og meld jer til her.

Søndag d. 8. januar er den vigtigste dag i spejderåret: Nytårsparaden, begivenheden hvor man kommer, medmindre man har brækket både arme og ben og har 43 i feber. Her uddeles årsstjerner til uniformen, og årets spejder i hver aldersgren kåres. Vi mødes kl. 9:45 ved Ågerup Kirke og slutter kl. 13 i spejderhytterne.

Med et nyt spejderår i gang skal vi også på weekendtur. Vinterlejren den sidste weekend i januar (d. 28.-29/1 2023) foregår i år i Sct. Georg-hytten ved Bistrupskovene. Der kommer snart en invitation, men vi kan allerede nu røbe, at temaet bliver “science-pirater” – det skal nok blive både sjovt, spændende og superhyggeligt.

Det var alt for denne gang. Vi håber, at se jer alle, for husk: Sammen rykker vi Verden – med vilje!