Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Farvel Akela!

27. august 2022 · Alle enheder, Bæver, Junior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

For andet år i træk har kræften taget en ulveleder fra os.

Onsdag d. 24. august sov vores mangeårige Akela, Jens Frausing, stille ind. Vi vil mindes Jens som en god lederkammerat – altid klar med en kop kaffe og en røverhistorie fra de syv have, og altid klar til at give et nap med, når der skulle løses praktiske opgaver. Spejderne har desuden nydt godt af Jenses evner inden for bagværk; vi må prøve at videreføre traditionen med anderledes varianter af snobrød i hans ånd. Indtil videre prøver Henrik at udfylde hullet i ulvelederstaben efter Jens.

Det største tab har Freja og Helle lidt. Vore tanker er med dem i denne svære tid.