Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tak for en herlig Spejdernes Lejr 2022!

9. august 2022 · Alle enheder, Bæver, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Alle spejderne er klar til spisning ved vores store fælles spisebord.

Cirka halvdelen af bæverne og ulvene var med på den store Spejdernes Lejr 2022 i Hedeland. Det var supersjovt, og alle var mætte af indtryk, når vi nåede aften. Tusind tak til forældrene for lån af jeres dejlige børn! De var en eksemplarisk flok.

Vi mødes ved hytterne til det første møde mandag d. 15/8 til sædvanlig tid.

Når man skal 10.000 spejdere på samme aktivitet, giver det en meget lang række. På FællesHEDEN dansede vi, lavede stomp og byggede legoænder, som vi kan hænge på uniformen og bruge til at kende andre, som også var med.