Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tour de France Grand Départ i Roskilde

11. juni 2022 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Her er der mulighed for aktiviteter for både børn og voksne:

For børnene: Tag mærket “Alle tiders tour – Roskilde 2022”. Se opgaverne her. I får sedlen med hjem fra mødet mandag d. 13/6, hvor vi også går i gang med at løse opgaverne. Nogle af dem skal derefter løses derhjemme.

For voksne: Her er en god mulighed for at hjælpe spejdergruppens økonomi. Roskilde Kommune har bedt os om at hjælpe som P-vagter lørdag den 2. juli, hvor Tour de France’s anden etape starter i Roskilde. Se beskrivelsen og meld dig til her. Vi skal nok svare meget hurtigt, hvis andre foreninger ikke skal komme os i forkøbet…