Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tropmødet mandag d. 25/10 2021 er rykket en time

13. oktober 2021 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Mandag efter efterårsferien har vi fået mulighed for at deltage i et EU-støttet projekt om online instruktion i elektronik og programmering. Disse aktiviteter er en del af den grønne brik i JOTA-mærket “Fatter du en brik?”. Vi skal bygge en LED-strimmel, som vi skal lære at programmere til at blinke i forskellige mønstre. Bo fra Roskilde Gruppe instruerer, men han toner først frem på skærmen kl. 19. Vi forventer at være færdige kl. 21. Derfor ligger mødet denne aften en time senere (man kan også sige, at vi tager forskud på skiftet tilbage til dansk normaltid ;-)).

Selv om det er et online møde, mødes vi i spejderhytten og følger med sammen. Så kan vi også hjælpe hinanden lidt.

Vi ses!