Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Referat af generalforsamlingens 1. del d. 8/3 2021

14. marts 2021 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Generalforsamlingens formelle, 1. del blev afviklet i god ro og orden som et online-møde mandag d. 8. marts. Der blev valgt to nye medlemsrepræsentanter til bestyrelsen. Det er egentlig for få, så der er ikke den medlemsindflydelse i gruppen, som KFUM-Spejdernes vedtægter kræver. Vi kommer måske til at henvende os til de få, der ikke var med på generalforsamlingen, men sidder du allerede nu som forældre med et ønske om at kunne bidrage til spejdergruppen, må du endelige kontakte Henrik (henrik@spejdernet.dk, 23 86 72 33). Referatet af generalforsamlingen kan læses her.