Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Genåbning af spejder den 1. marts 2021

27. februar 2021 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Hurra, nu må vi komme til spejder igen! I går kom endelig de retningslinjer, vi skal overholde for at sikre os bedst muligt mod smitte. De betyder, at vi er klar til at tage imod vores bævere og ulve mandag i uge 9 (d. 1/3). Mødetid og sted er de sædvanlige, og vi glæder os til at se jer.

Tropspejderne mødes på Teams endnu en enkelt gang på mandag. Der skal vi snakke om, hvad vi kunne tænke os, at forårets møder og ture skal handle om. Vi skal også arbejde videre med foropgaven til DM: Vores flippermaskine. Fra uge 10 og formodentlig indtil sommerferien (eller næste nedlukning…) holder vi fysiske møder ved spejderhytterne om tirsdagen kl. 18-20.

For alle enheder gælder det, at vi kun må være udendørs (undtagen ved toiletbesøg). Sørg derfor altid for at have tøj på, som passer til vejret!

Vi gør alle forældre opmærksom på, at der med genåbningen tages en “kalkuleret risiko”, hvilket betyder, at personer med øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19 bør udvise stor forsigtighed ved besøg. Spejdere, der udviser covid-19-symptomer, er nære kontakter til en smittet eller er hjemsendt fra skole pga. smittetilfælde, må ikke deltage, før de har en negativ coronatest eller tidligst 48 timer efter, at eventuelle symptomer er ophørt.

Gruppebestyrelsen mødtes online lørdag aften d. 27/2 og vedtog vores lokale regler for genåbningen.