Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

… og lang juleferie. Godt nytår!

3. januar 2021 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

I ved det nok godt: Coronarestriktionerne er forlænget til og med den 17. januar. For de yngste spejdere (bævere og ulve) betyder det umiddelbart, at vi holder pause indtil da, medmindre lederne skriver til jer med kreative måder at lave spejderaktiviteter på.

Troppen forlænger juleferien uge 1 med. Mandag i uge 2, dvs. den 11/1, mødes vi på Microsoft Teams. I får tilsendt et link inden mødet. Vi skal snakke sammen om, hvad vi kunne tænke os at lave til spejder i foråret: Hvilke mærker, vi vil tage – eller arbejde videre med, hvilke ture, vi skal på, om vi vil deltage i DM i Spejder, hvad vi vil gøre for at få flere spejderkammerater i troppen osv. osv. Tænk lidt over det – find inspiration på Spejdernet!

Vi ses hurtigst muligt – pas godt på jer selv indtil da!