Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Jule- og nytårstraditionerne i Bolund Gruppe

28. november 2020 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vi har omkring jul og nytår en række traditioner i Bolund Gruppe: Vi mødes i kirken og fejrer 1. søndag i advent, vi har fælles juleafslutning med julebanko, og årsstjerner og hæderstegn uddeles til nytårsparaden efter kirkegang helligtrekongers søndag. Alt dette må vi desværre i år gøre anderledes for at gøre vores til at begrænse spredningen af coronavirus SARS-CoV2.

Derfor er vores deltagelse i 1. søndag i advent aflyst. Juleafslutningen foregår i egne enheder (aldersgrupper), men det skal nok blive et ekstra hyggeligt møde. Årsstjerner og hæderstegn bliver uddelt i egne enheder på det første møde i det nye år.

Vi ledere ønsker alle spejdere og deres familier en dejlig adventstid og håber, at traditionerne kan genoptages om et år.

Vi ses på mandag!