Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tropmøderne d. 4. og 11. maj 2020

2. maj 2020 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Det er nu blevet tilladt for foreninger at lave udendørs aktiviteter for grupper med mindre end 10 deltagere, hvis vi holder to meters afstand og overholder div. hygiejneregler. Vi stoler på, at I store spejdere godt kan finde ud af dét, hvis vi ledere fortæller jer reglerne. Det har vi tænkt os at udnytte i troppen til at mødes i Boserup Skov som oprindeligt planlagt mandag d. 11/5 kl. 18-20. Vi mødes på P-pladsen ved sanatoriet (Boserup Skov Vest) kl. 18.

På mandag d. 4/5 mødes vi stadig på Google Duo. På Frejas opfordring skal vi lave førstehjælp – lidt i stil med når man ringer til akuttelefonen, og en rolig sygeplejerske guider én igennem førstehjælpen trin for trin. Her bliver det bare en rolig havørn i stedet. Førstehjælperen får brug for lidt “rekvisitter”. Det vil derfor være godt, hvis I kan forberede jer ved at finde følgende frem til mødet:

  • Spejdertørklædet
  • Et plaster eller to
  • En strimmel gaze eller gammelt stof
  • En figurant – det kan være et familiemedlem, som kan “lånes” et kort stykke tid, eller en bamse, dukke el. lign.
  • Lidt ekstra fantasi

I får inden mødet udleveret en række “uheld”, som I “kommer ud for” på mødet. Vi kommer nok til at lave to duogrupper til noget af mødet, så vi ikke taler i munden på hinanden.

Vi håber meget at se jer alle – ellers bliver det svært at få til at fungere. Hvis der er nogen, der har en god idé til et spil, det kunne være sjovt at slutte af med, er forslag meget velkomne!