Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Spejder og coronasmitte – opdatering pr. 1. maj 2020

2. maj 2020 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Myndighederne har i princippet givet foreninger grønt lys til at lave visse udendørs aktiviteter igen. Det betyder, at vi også hos KFUM-Spejderne har mulighed for at mødes, hvis vi kan sikre visse afstands- og hygiejneregler – se dem evt. her. Vi har endnu ikke i Bolund Gruppe taget stilling til, hvorvidt vi vil/tør gøre brug af denne mulighed for andre end de største spejdere, men gruppebestyrelsen “mødes” på mandag, hvorefter vi meddeler, hvad der evt. kommer til at ske for bævere og ulve. Hvis I som forældre har noget, I gerne vil sige eller tale om i den forbindelse, er I meget velkomne til at kontakte én af forældrerepræsentanterne i bestyrelsen eller mig (Henrik, mobil 23867233, mail henrik@spejdernet.dk).