Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tropmøderne efter påske – på vej mod sommer!

17. april 2020 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Hej spejdere!

Vi håber, at I har haft en dejlig påske.

Indtil videre er der jo ikke udsigt til, at vi må mødes fysisk, men vi synes, det er vigtigt – og ikke mindst hyggeligt – at vi fortsat ses til de ugentlige møder. Vi fortsætter derfor på Google Duo. Henrik ringer op hver mandag kl. 18.

Programmet er ændret en smule i forhold til det oprindelige:

20. & 27. april: Vi fortsætter i det kreative hjørne med at tegne fitnessmaskiner. Sidst fik Henrik tegnet en “romaskine” – lad os se, hvad I kan finde på sammen. Vi slutter af med et spil efter eget valg, så tænk gerne over, hvad det kunne være sjovt at spille over Duo.

Et bud på en romaskine – der mangler nok lidt afstivning 😉

4. maj: JOTI-inspireret mærke – planen er ikke helt klar endnu.

11. & 25. maj: Kort og kompas – men ikke i Boserup Skov

18. Spejdercoronaparalympiske lege… vi kan jo starte med lidt mundaflæsning for netværkshæmmede 😉

  • Husk, for dine spejderkammeraters skyld, vær klar til tiden, så vi kan komme i gang til tiden.
  • Husk, for mødearrangørens skyld: Det tager ekstra lang tid at forberede onlinemøder, så hvis du ved, at du ikke kan deltage, så meld afbud i ekstra god tid – helst inden weekenden (men deltag, hvis du overhovedet kan!)

Vi ses!

Lederne