Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tropmødet mandag d. 30/3

28. marts 2020 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

På mandag er det, som de fleste af jer fik at vide i mandags, meningen, at vi skal lave virtuel minipionering – eller 3D-design på telefonerne. Mødet kommer også til at byde på hygge med et spil. Hvad kunne være sjovt at spille til et videosamtalemøde? Anne foreslår Idiotkundskab; jeg tænkte på Tegn & Gæt, men gode forslag modtages.

Nu til det praktiske: I bedes sørge for at installere app’en Prisma3D. I må meget gerne prøve, om den fungerer for jer inden mødet. Jeg har lavet nogle rafter til jer at bruge af – bare følg linket herunder, download filen “rafter.prisma” til telefonen, og åbn den med Prisma3D.

Link til rafter

I må også gerne overveje, hvilken slags maskiner, vi skal bygge til vores fitnesscenter.

Da der har været lidt problemer med Skype, foreslår jeg, at vi prøver at mødes via Google Duo. Cisco Webex er også en mulighed, hvis I installerer app’en Webex Meet.

Mødetiden er den sædvanlige, 18-20.

Vi håber at se jer alle!