Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tropaktivitet trods mødepause

19. marts 2020 · Alle enheder, Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Selv om vi ikke må mødes til spejder, kan troppen jo godt være spejderaktiv. Mandag den 16. marts stod der strandrensning på tropprogrammet, og det kunne godt gennemføres, idet halvdelen af troppen og halvdelen af tropledelsen jo bor under samme tag alligevel.

Vi rensede strand allerede om eftermiddagen som led i familiens daglige “frisk-luft-til-hovederne-tur”, så vi fandt en masse, som vi nok ikke ville have opdaget i aftenmørket.

Efter strandrensningen mødtes troppen til hyggesnak på Skype. Vi var ikke alle sammen færdige med at spise aftensmad, men det gør ikke så meget, når man ikke skal ud af huset.

På mandag den 23. marts er der kodeløb til sædvanlig mødetid kl. 18-20. I starter hver især hjemmefra; vi mødes ikke rent fysisk. Husk at sørge for at have GeoQuestor installeret på din telefon, så du er klar til at deltage. Indledende runde af DM i Spejder er desværre aflyst, men vi håber da stadig på at komme på sommerlejr, og ellers får vi nok brug for kodefærdighederne en anden gang. Nærmere instrukser følger.

Vi rykker – sammen!