Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Virtuelle tropmøder i marts

15. marts 2020 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Da vi ikke må mødes, foreslår jeg, at vi holder kontakten i troppen via nettet. Strandrensningen mandag d. 16/3 tager familien Junge Mortensen sig af mandag eftermiddag. Så kan vi alle mødes til en hyggesnak på Skype kl. 19. Medbring selv din egen kage 😉 Anne sender sms med et link til skypemødet i løbet af mandagen. Kodeløbet mandag d. 23/3 bliver et Geoquestor-løb, hvor I finder poster og opgaver vha. mobilen, som I også kommer til at bruge til at samarbejde om at løse opgaverne. Vi skal være helt skarpe på koder til DM (hvis det bliver til noget) og sommerlejren. Vi kan lige snakke sammen i morgen om, hvilke apps o.l., der kan fungere for jer – og hvor startpunktet for jeres del af løbet skal være.

Vi kommer ikke til at have maddyst d. 30/3, men jeg har lidt andre ideer, vi også kan vende i morgen (d. 16.).

Vi ses!

Henrik