Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Alle spejderne tjener penge til spejderarbejdet lørdag d. 8/2 og søndag d. 1/3 kl. 11-15

28. januar 2020 · Alle enheder, Bæver, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

For at kunne holde kontingentet og priserne på vore ture på et niveau, hvor alle forhåbentlig kan være med, er det nødvendigt, at vi skaffer lidt ekstra penge udefra. Det gør vi foruden strandrensningerne ved at sælge lodsedler fra KFUM-Spejdernes landslotteri, hvorfra vi får 17 kr. pr. lodseddel, vi sælger.

Det er vigtigt for sammenholdet i gruppen, at alle spejderne medvirker ved dette salg. På den måde ved alle, at alle har bidraget, og vi undgår også at trække for store veksler på nogle få pligtopfyldende. Derfor holder vi to fælles salgskampagner hhv. lørdag d. 8/2 og søndag d. 1/3. Vi mødes i spejderhytten til brunch og går derefter ud med lodsedler. Tilmeldingerne findes her og her. Forældrene til de yngste spejdere er meget velkomne til at gå (og spise) med.