Bolund Gruppe

Husk nytårsparaden søndag d. 6. januar kl. 9:45-13!

2. januar 2019 · Alle enheder, Bæver, Familiespejder, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vi håber, at alle spejdere og spejderforældre har haft en god jul. Søndag den 6. januar går spejdersæsonen i gang igen med den store Nytårsparade for alle spejdere i Bolund Gruppe. Vi mødes foran Ågerup Kirke kl. 9:45. Efter gudstjenesten (hvor forældre selvfølgelig også er velkomne), går spejderne i faneoptog til spejderhytterne (husk varmt tøj!), hvor der er frokost efterfulgt af overrækkelse af årsstjerner og kåring af årets spejder i hver aldersgruppe.

Spejderne kan afhentes i hytten kl. 13.

Første almindelige spejdermøde er mandag d. 7. januar til sædvanlig tid.

Rigtig godt nytår til alle!

Med spejderhilsen

Lederne