Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Juletiden i Bolund Gruppe

12. november 2018 · Alle enheder, Bæver, Familiespejder, Junior, Rovere, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Juletiden er fuld af traditioner – også hos spejderne i Bolund Gruppe.

Vi skyder adventstiden ind med gospelgudstjenesten i Ågerup Kirke 1. søndag i advent, d. 2. december kl. 10. Spejderne kommer i uniform, men alle er selvfølgelig velkomne.

Mange af spejdermøderne i december går med at lave godter at servere til det store familiejulebanko for alle spejderne med familie, venner og andet godtfolk mandag d. 17. december kl. 17:30-19:30 i Ågerup Sognegård. Når vi har drukket saftevand og glögg og spist æbleskiver og nogle af alle spejdernes julegodter, spiller vi bankospil, inden vi ønsker hinanden en glædelig jul og går på juleferie.

Efter nytår mødes vi til nytårsparade søndag d. 6. januar kl. 10 i Ågerup Kirke (vi mødes 9:45 uden for kirken), hvorfra spejderne efter gudstjenesten går i optog til spejderhytterne. Dér spiser vi frokost og der uddeles årsstjerner, ligesom årets spejder i hver enhed udnævnes og hædres.

Der kommer flere detaljer senere, men læg allerede nu de tre arrangementer i kalenderen. Vi håber at se alle spejderne til de tre arrangementer – og masser af familiemedlemmer til de to første.

Ses vi?