Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tilmelding til livredningskursus

21. oktober 2018 · Junior, Senior, Trop · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Mandag d. 5/11 handler tropmødet om førstehjælp. Vi har fået Hjerteforeningen til at komme med instruktører, hjertestartere og livredningsdukker på en del af mødet. I den forbindelse har alle spejderne (forhåbentlig) fået en invitation pr. email fra Hjerteforeningen. Husk at melde jer til eller fra via linket i invitationen, alt efter om I forventer at komme til mødet eller ej. I forbindelse med tilmeldingen står der, at der ikke er sat en dato, men det foregår altså på spejdermødet d. 5/11. Da der er et mindste antal deltagere, for at vi kan få kurset gratis, er det meget vigtigt, at så mange som muligt kommer til mødet.

Skulle nogen ikke have fået invitationen, vil jeg meget gerne have besked.

Med spejderhilsen

Henrik