Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Lidt sidste nyt om sommerlejren

29. juni 2018 · Bæver, Junior, Rovere, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Hej spejdere!

Sommerlejren står for døren. Vi glæder os til en uge med varme og høj sol i modsætning til sidste år. Herunder kommer en generel pakkeliste (klik evt. på den for at forstørre den). Jeg beklager forsinkelsen. Brug den med fornuft og justér efter vejrudsigt og årstid.

Husk desuden: Pas, det blå sygesikringsbevis, evt. oplysninger om egen rejsesygesikring, gerne en hat med myggenet, hvis du har en sådan. De, der cykler, bedes medbringe fyldt drikkedunk og madpakke til lørdag middag og evt. en ekstra slange i tilfælde af alvorlige punkteringer. Lommepenge: Medbring max. 150 kr. (svenske) – lederne sørge som sædvanlig for is og andet godt, når vi synes, der er behov. Mobiltelefon er ikke nødvendig, og vi beder om, at evt. kontakt mellem spejder og hjem går via lederne (se righoldig telefonliste nederst herunder). Lederne forbeholder sig ret til at opbevare evt. medbragte mobiltelefoner, hvis de bliver forstyrrende for lejrens øvrige aktiviteter.

Kontakttelefonnumre:

Henrik: 23 86 72 33   Jeannette: 51 82 90 84
Jens: 30 68 14 66   Mette: 30 64 72 33
Flemming: 20 45 43 09   Ole: 21 32 73 17
Nicolaj: 23 23 40 17   Hyttevagten: 61 26 70 96

 

Sidste nyt: Vi har en skøn lejr og nyder vejret og den skånske natur, men på et tidspunkt bliver det det jo slut. De, der skal hentes i Helsingør, dukker op på P-pladsen på Færgevej 20. Efter planen bliver det kl. 16. Vi skal nok orientere jer pr. tlf. eller sms i tilfælde af ændringer i planen.