Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Forældrehjælp søges til vinterlejren!

17. januar 2017 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

På den nært forestående vinterlejr står 3-4 ledere med ansvaret for alle gruppens spejdere. Der skal ikke gå meget galt, før det kan betyde, at aktiviteter må falde til jorden. Vi ledere kan godt trække lidt på vore ægtefæller, men der er brug for lidt flere til at trække læsset.

Kunne du som forældre se dig selv i rollen som lejrhjælper eller madtante eller -onkel? Så er det  nu, der er brug for dig!

Vi ledere har aktiviteterne klar til jeres børn. Vi har også styr på et sted at være og sørger også for madplan og indkøb. Det, vi mangler mest, er dén eller de voksne, som lige kan

  • trøste eller sætte et plaster på, hvis en spejder har fået en skramme
  • tage initiativ til/hjælpe med til at få noget frokost på bordet – oftest i samarbejde med nogle friske turhavende spejdere
  • give en hånd med i køkkenet til anden madlavning – og hjælpe med at få styr på opvasken
  • lægge øre til, hvis et barn har brug for særlig opmærksomhed.

Oplev dit barn i en “ny” sammenhæng – og oplev en flok glade, tillidsfulde, energiske, vilde, støjende og supersøde børn – tag med på vinterlejr! Du bestemmer selv, hvor længe og hvornår du vil tilbyde at være der.

Vi har ikke brug for mange forældre på turen, og vi forbeholder os ret til at begrænse antallet, men hold dig ikke tilbage – det skal de andre nok gøre 😉  Tal med dit barns leder på mandag, eller skriv til Henrik(snabel-a)spejdernet.dk. Du kan også ringe på 46 76 72 33 – jeg træffes bedst mellem kl. 20 og 21:30.

Med venlig hilsen

på ledernes vegne

Henrik