Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Godt Nytår!

1. januar 2017 · Alle enheder, Bæver, Junior, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Henrik Junge Mortensen

Vi håber, at alle spejdere og spejderforældre har haft en god jul. Søndag den 8. januar går spejdersæsonen i gang igen med den store Nytårsparade for alle spejdere i Bolund Gruppe. Vi mødes foran Ågerup Kirke kl. 10:45. Efter gudstjenesten (hvor forældre selvfølgelig også er velkomne), går spejderne i faneoptog til spejderhytterne (husk varmt tøj!), hvor der er frokost efterfulgt af overrækkelse af årsstjerner og kåring af årets spejder i hver aldersgruppe.

Spejderne kan afhentes i hytten kl. 14.

Første almindelige spejdermøde er mandag d. 9. januar til sædvanlig tid.

Rigtig godt nytår til alle!

Med spejderhilsen

Lederne