Bolund Gruppe

Bolund Gruppe

– fra trygge rammer til internationale eventyr

Tilmelding til sommerlejr 2015 på Port Arthur

7. juni 2015 · Alle enheder · Skrevet af kajborum

Nu har vores kasserer Jan Tolstrup sendt invitation og tilmelding ud til alle spejderne, så husk at tjekke jeres mailboks. Tilmelding foretages på spejdernes nye tilmeldingssystem FlexBillet på følgende adresse: http://flexbillet.dk/bolundgruppedk Adressen står også i den vedhæftede invitation. Bemærk tilmeldingsfristen d. 14/6. Da man i det nye tilmeldingssystem ikke kan angive at man ikke kan deltage i lejren, skal I meddele det til lederne hvis en spejder ikke skal med på sommerlejren. Husk orienteringsmøde d. 22/6 kl. 19:30. Spejderhilsen Kaj. Se invitationen her: Centerlejr på Port Arthur 2015 i uge 27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*