Bolund Gruppe

Familiespejderne

Familiespejder er fortrinsvis for børn op til seksårsalderen og deres forældre. Har I lyst til at være med i et fællesskab med jeres barn/børn og andre familier om friluftsaktiviteter og leg, der udvikler, så kontakt Henrik Junge Mortensen (23 86 72 33) og hør nærmere.

Familiespejderarbejdet bygger i høj grad på engagerede forældre, som selv står for at planlægge og afholde møderne. Spejdergruppens faciliteter står til rådighed for familiespejderne, ligesom spejderlederne gerne bidrager med “konsulentbistand”. Spejderne er også ofte villige til at yde praktisk hjælp til familiespejdermøderne, hvis man spørger dem pænt. Der er behov for et vist antal (ca. 4-6) aktive familier, for at familiespejderenheden kan fungere. Vi har i øjeblikket en venteliste, så kontakt os, hvis I er interesserede i at blive skrevet på listen (og komme i gang med spejderlivet), så indkalder vi alle, når der er samlet de nødvendige kræfter på listen.

Vores yndlingssang er Bjørneungesangen

Familiespejderne er en del af Bolund Gruppe, som holder til i og omkring spejderhytterne på Hestemarken i Gundsølille.

Nyheder
Sommerferien er snart slut

7. august 2021 · Alle enheder · Bæver · Junior · Rovere · Senior · Trop · Ulve

Efter to dejlige, varme sommerlejre er det snart tid til at genoptage de ugentlige møder. Første møde efter sommerferien er..

Læs mere
Sankthansaften (den 23. juni) – båltale og -tænding kl. 19:30

22. juni 2021 · Alle enheder · Bæver · Junior · Senior · Trop · Ulve

(Bemærk: Over 15-årige har kun adgang mod forevisning af et gyldigt coronapas) I år genoptager vi traditionen med at fejre..

Læs mere