Bolund Gruppe

Familiespejderne

Familiespejder er fortrinsvis for børn op til seksårsalderen og deres forældre. Har I lyst til at være med i et fællesskab med jeres barn/børn og andre familier om friluftsaktiviteter og leg, der udvikler, så kontakt Ulla Gehrt (26 74 84 73) og hør nærmere.

Familiespejderarbejdet bygger i høj grad på engagerede forældre, som selv står for at planlægge og afholde møderne. Spejdergruppens faciliteter står til rådighed for familiespejderne, ligesom spejderlederne gerne bidrager med “konsulentbistand”. Spejderne er også ofte villige til at yde praktisk hjælp til familiespejdermøderne, hvis man spørger dem pænt. Der er behov for et vist antal (ca. 4-6) aktive familier, for at familiespejderenheden kan fungere. Vi har i øjeblikket en venteliste, så kontakt os, hvis I er interesserede i at blive skrevet på listen (og komme i gang med spejderlivet), så indkalder vi alle, når der er samlet de nødvendige kræfter på listen.

Vores yndlingssang er Bjørneungesangen

Familiespejderne er en del af Bolund Gruppe, som holder til i og omkring spejderhytterne på Hestemarken i Gundsølille.

Nyheder
Fælles sommerafslutning: Lillesankthansaften d. 22/6 kl. 18:30

14. juni 2020 · Alle enheder · Bæver · Junior · Senior · Trop · Ulve

Bolund Gruppe inviterer alle medlemmer og deres familier til fælles sommerafslutning, så vi kan ønske hinanden god sommer og holde..

Læs mere
Tropmødet d. 8/6 2020 flyttet til onsdag

2. juni 2020 · Junior · Senior · Trop

Af hensyn til et par gymnaster i troppen er vi blevet enige om, at mødet d. 8. juni flyttes til..

Læs mere