Bolund Gruppe

Familiespejderne

Familiespejder er fortrinsvis for børn op til seksårsalderen og deres forældre. Har I lyst til at være med i et fællesskab med jeres barn/børn og andre familier om friluftsaktiviteter og leg, der udvikler, så kontakt Ulla Gehrt (26 74 84 73) og hør nærmere.

Familiespejderarbejdet bygger i høj grad på engagerede forældre, som selv står for at planlægge og afholde møderne. Spejdergruppens faciliteter står til rådighed for familiespejderne, ligesom spejderlederne gerne bidrager med “konsulentbistand”. Spejderne er også ofte villige til at yde praktisk hjælp til familiespejdermøderne, hvis man spørger dem pænt. Der er behov for et vist antal (ca. 4-6) aktive familier, for at familiespejderenheden kan fungere. Vi har i øjeblikket en venteliste, så kontakt os, hvis I er interesserede i at blive skrevet på listen (og komme i gang med spejderlivet), så indkalder vi alle, når der er samlet de nødvendige kræfter på listen.

Vores yndlingssang er Bjørneungesangen

Familiespejderne er en del af Bolund Gruppe, som holder til i og omkring spejderhytterne på Hestemarken i Gundsølille.

Nyheder
Bolund bæver/ulve Sommerlejre

9. maj 2021 · Alle enheder

Det er heldigvis snart sommer, og du inviteres derfor på sommerlejre. Vi har været så heldige at få Ejnersbo hytte..

Læs mere
Invitation til Spejderdøgn

3. maj 2021 · Bæver · Ulve

Du inviteres til spejderdøgn! Jeps et helt døgn med masser af sjove spejder aktiviteter.Hvis vejret tillader det, sover vi i..

Læs mere
Havørnene til virtuelt DM i Spejder 202ø1

2. maj 2021 · Alle enheder · Junior · Senior · Trop

I weekenden den 24.-25. april deltog Havørnene i DM i Spejder. Konkurrencen var udskudt fra 2020 på grund af corona,..

Læs mere